< VISSZA

KISS Rocks Vegas - Live in Las Vegas 2014


koncertfilm, 102 perc, 2014

Időpontok:

Rendező: Devin Dehaven

Főszereplők: Paul Stanley – vocals, rhythm guitar // Gene Simmons – vocals, bass // Tommy Thayer – lead guitar, vocals // Eric Singer – drums, vocals

KISS Rocks Vegas

“KaBOOM! Akkorát szólt a Joint at The Hard Rock in Vegas mint még talán soha. Nagyon büszkék vagyunk erre a koncerte, és tudjuk, hogy Ti is el lesztek ájulva!” - Gene Simmons, a KISS magyar származású alapító tagja

A zenekar fennállásának 40. évfordulóját ünneplő világ körüli turné során készült felvételbe szó szerint beleremegett Las Vegas. A Rock and Roll Hall of Fame előadói 2014 novemberében A The Joint at Hard Rock Hotel & Casinót hódították meg. A bűnök városát felejthetetlen KISS klasszikusok izzították fel, melyeket a zenekar 44 albumának legjavából válogattak össze: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun,” és még sorolhatnánk. Pirotechnikai bravúrokkal kiegészítve ez a film hűen visszaadja azt a tüzet, elektromosságot és megismételhetetlen rock-élményt, amik miatt a KISS világszerte százmilliós eladásokat tudott elérni.

“Megmutattuk Vegasnak, mi az igazi rock ‘n’ roll! És mindezt közvetlenül az arcokba! Emberközelibb, személyesebb koncertet adhattunk, szerintem a rock and roll rajongóknak bejön majd az élmény – amit csak a KISS-től kaphatnak meg!” – mondta Paul Stanley, az együttes énekes-gitárosa.

A zenekar gigászi energiákat felszabadító élő koncertjének felvételével újabb generációkat hódíthatnak meg. Nagyképernyőn, kihangosítva: KISS Rocks Vegas.


Jegyár a koncertfilmekre egységesen 2500 Ft

A Rock klasszikusok további előadásai>>

Bemutató dátuma: 2018.03.23.

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

Met 2024-25

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Közelgő premierek
Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató