A MI LÁNYUNK

filmdráma, 108 perc, 2010 rendező: Min Yong-geun

2014. november 14. 18:00 - 20:00

Helyszín: Díszterem

A Koreai Filmhéten mindegyik alkotás ingyenesen tekinthető meg, eredeti nyelven, magyar felirattal. A regisztrációs jegyek kiosztása az adott vetítés előtt 1 órával kezdődik. Helyfoglalás érkezési sorrendben, a szabad helyek erejéig lehetséges. A várható nagy érdeklődés miatt érdemes időben érkezni!

A vetítés után kötetlen beszélgetés lesz Min Yong-geun és Pálfi György filmrendezőkkel a mai dél-koreai és magyar filmművészetről.

minyonggeun

MIN YONG-GEUN
Min Yong Geun hazájában és külföldön is elismert rendező, aki az emberi jogok kérdését feszegető rövidfilmjeivel és független filmjeivel aratott sikert. A mi lányunk című filmjével elnyerte a Korean Cinema Today: Vision, Busan International Film Festival legjobb rendezőnek járó díját.

pálfi 2

PÁLFI GYÖRGY
A nemzetközi szinten elismert magyar rendező, Pálfi György legújabb filmje, a Szabadesés 2014-ben a 49. Karlovy Vary Filmfesztiválon elnyerte a zsűri különdíját és a legjobb rendező díját. Az alkotás a koreai Jeonju Filmfesztivál Digital Project 2014 támogatásával készült.

Bővebben a filmről:

A kamasz Hye-hwa és Han-soo együtt járnak, de amikor Hye-hwa állapotos lesz, Han-soo eltűnik a lány életéből. Öt évvel később Han-soo hirtelen felbukkan, és együtt kiderítik, hogy közös gyermekük, akiről azt hitték, a szülés után meghalt, életben van. A film díjat nyert a 15. Busani Nemzetközi Filmfesztiválon és elnyerte a Korean Cinema Today legjobb rendezőnek járó díjat is.

Rendező: Min Yong-geun

Szereplők: Yoo Da-in, Yoo Yeon-seok, Park Hyuk-kwon, Choi Hee-won

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

 

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

Tájoló mozi

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató